ARCHA CUP Bratislava

14.05.2013 10:32

Pekná zbierka medailí , 2 zlaté, 2 strieborné a 4 bronzové, na medzinárodnom turnaji ARCHA CUP v Bratislave
Cesta vlakom čakala desať pretekárov MŠK Vranov n.T. už v piatok večer do Bratislavy na medzinárodný turnaj ARCHA CUP. V sobotu sa súťažilo v kategóriách mini, mladší a starší žiaci a žiačky, v sobotu bojovala kategória dorastu a juniorov. V mini do 30 kg si striebro odniesol Tomáš Demčák. Odviedol pekné víťazné zápasy, najviac ho však tešil semifinálový, kde pobil na ipon za 20 sekúnd svojho najväčšieho rivala z Popradu, nad ktorým doteraz nevyhral. Taktiež finálový zápas zvládol výborne a prehral iba na šido (trest za 1 bod) v časovom limite. Druhé striebro vybojovala dvoma víťaznými zápasmi Petra Ihnátová. Bronz v mini vo váhe do 38 kg získal Erik Bombár, ktorý tiež veľmi dobre zápasil. V mladších žiakoch sa prezentoval Gabriel Svoreň, vo váhe do 46 kg obsadil 3. miesto, taktiež 3. miesto patrí Slávke Ignácovej vo váhe do +52 kg.
V nedeľu, 12.5.2013 sa tešila z dvoch zlatých medailí Michaela Hladová, ktorá si ich vo váhe do 52 kg vybojovala v kategórii dorasteniek aj junioriek. Bronzová medaila bola výsledkom zápasov Silvie Svoreňovej vo váhe do 57 kg.
Miška Hladová ostávala v Bratislave na sústredení, kde sa pripravuje na víkendový Európsky pohár kadetov poľskom meste Bielsko-Biala.